D-poikue on jo kahden viikon ikäinen ja jäljellä on viisi poikasta, kaksi urosta ja kolme naarasta, jotka kaikki ovat terveitä ja reippaita. Epäilen yhden naaraan olevan slate (molempien vanhempien suvussa on voinut periytyä pikku-g), sillä se on sisaruksiaan selvästi harmaampi jo nyt. Toisaalta mun tuurilla se on  vaan maailman huonovärisin black...;)

Lisää poikueita on suunnitelmissa, kuukauden sisään on tarkoituksena astuttaa Midgard´s Kamferi Sumuisten Vuorten Ametistilla. Lisäksi yritän vielä astuttaa Hobitinkolon Estomanauksen Taikanaamion Juleksella, neidille ei ole aiemmilla yriksillä sulhanen ollut mieleen. Hakusessa on myös naaras Viuhdille, jolle tähän mennessä sille ei ole löytynyt jalostuksellisesti mielekästä naarasta jonka kanssa lisääntyminen olisi onnistunut.

Eläinmäärässäkin on tapahtunut muutoksia: Estomauksen aiemman poikueen eli C-poikueen naaraspennut löysivät viimein lemmikkikodin ja muuttivat viime sunnuntaina. Lisäksi Tiikeri, eli Muad´Dib´s Grazioso, nukkui pois 28.4. vanhuuttaan. Persoonallista ja puuhakasta gerbiiliä jäi kaipaamaan veli Puhvis.