Poikueittemme neljäs elinviikko on meneillään ja kaikkien silmät ovat auki! Molemmat emot imettävät vielä poikueitaan, vaikka kiinteää ruokaa on jo maisteltu monta päivää! :)

Karo kävi eilen katsomassa meillä kasvavaa poikuettaan. Pohdimme vaalean, punasilmäisen pennun väriä, ja totesimme että se on lilac. Poro, jonka Ametisti astui viime torstaina, lähti samalla kotiin odottelemaan masun paisumista! Pidetään peukkuja että poikue onnistuu!

Korvatulehduspotilaamme antibioottikuuri on ohi, ja ukkeli vaikuttaa edelleen ihan virkeältä. Toivotaan että pitkä kuuri sai tulehduksen talttumaan ikihyviksi! Tiikerille olisi tulossa tyttöystävä kylään ensi viikolla. Saa nähdä, onnistuuko astuminen pää vinossa, vai laitetaanko velipoika Puhvis asialle! ;)

Lisää Sumuisten vuorten poikueitakin on toivottavasti tulossa - Sumuisten Vuorten Auer (joka lähtee uudelle omistajalle talvinäyttelyssä) on astunut Hobitinkolon Estomanauksen kanssa. Taas saa jännätä painonnousua! Talvinäyttelystä meille on tulossa Ametistin jälkikasvua, Hobitinkolon Minerva McGarmiva (black). Samalla Tiuhti ja Viuhti palaavat astutuslainasta, jossa ei valtettavasti astumista tapahtunut. Viuhdin (dove) uudeksi tyttöystäväksi olen suunnitellut VV Griseldan Viettelystä (black), astutus tapahtuisi alkutalvella! :)

Mukavaa joulunodotuksen alkua kaikille, muistakaa avata huomenna kalenterin ensimmäinen luukku!