Nyt kun poikue on viikon iässä, tarkastin pentujen sukupuolet ja punnitsin ne. B-poikueessa on kolme urosta (yf, yf ja yn) ja yksi naaras (yf). Painoakin oli tullut 8-9 grammaa jokaiselle, eli hyvin on kasvu lähtenyt käyntiin. Poikue on luovutusiässä 18.12. alkaen

Kahden yellow foxin otsaan on  ilmaantunut valkoinen pilkku, ja toivon että eläimet eivät olisi pointillisia. Sukutaulujen perusteella sen pitäisi olla epätodennäköistä. Värinkehitystä kuitenkin tässä seuraillaan korva kovana!

Punnitsemis operaation yhteydessä yhdistin emon kämppiksen emon ja pentujen kanssa. Kämppis oli viikon väliverkon takana, ja emo tapasi sitä päivittäin kun juoksutin tyttöjä sohvalla. Yhdistäminen sujui ongelmitta ja nyt kämppis auttaa pentujen hoidossa!

Olen päättänyt erottaa kaikki synnyttävät naaraat kämppiksistään kunnes pennut ovat viikon ikäisiä. Tähän on kaksi syytä: ensinnäkin tarkoitus on suojella pentuja kämppikseltä ja toisekseen jos pennuille tapahtuu joitain, tiedän että emo yksin oli "vastuussa" siitä.