Viikonlopun näyttelyn oheistoimintona meillä vaihtui hieman miehitys:

Hobitinkolon Minerva McGarmiwa muutti meille. Se on SV Ametistin astutuslainan tuotos, ja varsin pirteä pikkuneiti. "Minni" muuttaa asumaan Puolukan kanssa, kunhan Puolukan omat pennut lähtevät maailmalle. :)

Perpallidus Hönö lähti käymään kotona. Hönön tilalle meille muutti perpalliduspariskunta Lilliputti ja Gulliver. Nämä ovat Hönöä huomattavasti rauhallisempia ja niitä on kiva (mahdollista) sylitellä! Saas nähdä miten Hönöttäjä käyttäytyy kotona, toivottavasti se ei ole ihan yhtä mahdoton kuin meillä... ;)

SV Auer muutti uuteen kotiin Supernovasin kasvatukseen. Toivottavasti se saa paljon kauniita jälkeläisiä siellä! Estomanaus ei ilmeisestikään tullut kantavaksi, vaikka Auer sen astui ainakin kerran. Voipi olla että se onkin ihan hyvä, sillä kuulin lauantaina että Estiksen suvussa on mahdollisesti munuaisvikaa. Siispä nutmeg neitomme jää kasvatuksen ulkopuolelle.

Tiuhti ja Viuhti palasivat lauantaina astutuslainasta kotiin. Viuhti oli saanut nenänsä rikki, eikä osallistunut näyttelyyn. Muutoin pojat voivat hyvn ja ovat reippaita ja nenukin alkaa olla jo parantumaan päin! Seuraava astutussuunnitelma meillä onkin Viuhti-Viettelys, aikaisintaa helmikuussa ensi vuonna.

Huomenna meille tulee astutuslainaan Tiikerille tyttöystävä Muad´Dib´silästä! Jos kuitenkin vaikuttaa siltä että Tikrulta ei astuminen onnistu pää vinossa, niin sitten vuoro siirtyy Puhvikselle, joka on tietty Tikrun veli! :)

Tämän iltaisesti jaksamisestani riippuen olisi tulossa kuvia ihan lähiaikoina sekä uusista että vanhoista pampuloista! Iloista joulunodotusta kaikille lukijoille! :)